MATRICA KERESŐ

Dupla garancia az elégedett vásárlókért

szelvedoMATRICA  falmatrica webáruház

A szelvedoMATRICA webáruházban dekorációs termékeket kínálunk, amelyeket minőségi alapanyagokból gyártunk. Nem kockáztatjuk a minőséget, nem foglalkozunk gyenge minőségű, bizonytalan eredetű alapanyagokkal és termékekkel.

Olyan garanciákat vállalunk, amelyeket mai tudásunk szerint így együtt, egy csomagban még egyetlen versenytársunk sem mert vállalni. Miért vállaljuk ezeket a garanciákat?

Mert a webáruház indításakor a fejünkbe vettük, hogy a vevői elégedettség az elsőszámú célunk, ez a vezérfonala a működésünknek: csak akkor vagyunk elégedettek magunkkal, ha te is elégedett vagy velünk.

Megbízhatóság-garancia

A megrendelési folyamat során az összes jelenleg elérhető fizetési/szállítási mód költsége látható, világos formában került feltüntetésre - így még a megrendelés leadása előtt el tudod dönteni, hogy számodra melyik a legkedvezőbb: mindig a megrendelés elküldése előtt közöljük a szállítási költséget, sosem utána!

Számunkra elfogadhatatlan, amikor valaki trükközik az árakkal (pl. kiírja, hogy akciós egy termék, de mikor megérkezik hozzád, kiderül, hogy az akciónak vége, csak ezt éppen nem írták ki a weboldalra). Nálunk ilyen nem fordulhat elő: mindig előre közöljük az árakat és garantáljuk, hogy a megrendeléskor érvényes áron fogod megkapni a termékeket.

szelvedoMATRICA  falmatrica webáruház

Tedd próbára ezt a garanciát: ha olyan költséget találnál, amit a webáruházban nem jeleztünk, akkor írj nekünk és visszaadjuk a pénzed, a megrendelt terméket pedig ajándékba adjuk.

A szelvedoMATRICA webáruházban nincs rejtett költség, nincs trükközés: biztos lehetsz benne, hogy pontosan annyit fogsz fizetni a rendelésedért, amit előre közöltünk, akár a weboldalon, akár emailes vagy telefonos egyeztetéskor.

Azokban az esetekben, amikor ingyen szállítjuk a rendelést, abban az esetben kizárólag a megrendelt termékek árát kell fizetned, tehát a szállítási költségeket mi fizetjük.

Ha utánvétellel veszed át a rendelést, akkor a termékek árát és a szállítási költséget kell kifizetned. Nincs csomagolási költség, kezelési költség, adminisztrációs költség ? tehát semmilyen rejtett költség nincs. A szállítást végző cég az utánvétellel fizetett megrendelések esetén az érvényes kerekítési szabályoknak megfelelően 5-re ill. 10-re kerekíti a fizetendő végösszeget (ez tehát nem rejtett költség). Két példa a kerekítésre: ha a végösszeg 7.514 Ft >> felfelé kerekítés után a fizetendő összeg 7.515 Ft; ha a végösszeg 11.252Ft >> lefelé kerekítés után a fizetendő összeg 11.250Ft

Nálunk nem fordulhat elő, hogy megrendelés után más árat kell fizetned egy-egy termékért. Ha drágul az alapanyag vagy valamelyik beszállítónk változtat az üzleti feltételeken, az a mi problémánk - nem fogunk rendelés közben változtatni az árakon.

Tedd próbára ezt a garanciát: ha rejtett költséget találsz, jelezd felénk és azonnal visszaadjuk a pénzed, a megrendelt terméket pedig ajándékba adjuk!

30 napos pénzvisszafizetési garancia

A szelvedoMATRICA webáruházban megrendelt termékek esetében a termék átvételétől számított 30 napon belül lehetőséged van arra, hogy meggondold magad! A szelvedoMATRICA 30 napos pénzvisszafizetési garancia keretében vállaljuk, hogy a megrendelt és kifizetett terméket 30 napon belül van lehetőséged visszaküldeni. Ha szeretnél élni ezzel a lehetőséggel, akkor a vásárlástól számított 30 napon belül jelezd felénk ezt a szándékod itt, ezen az űrlapon vagy akár emailben. Ezután felvesszük a kapcsolatot veled, egyeztetjük a termék visszaküldésének részleteit, majd a termék beérkezése után visszafizetjük a megvásárolt termék árát. Fontos, hogy a terméket utánvétel nélkül küldd vissza hozzánk, mert utánvétellel feladott küldeményeket nem tudunk átvenni.

szelvedoMATRICA  falmatrica webáruház

Ha a megrendelt termék kiszállítása ingyenesen történt (mi fizettük a szállítási költséget), akkor a pénzvisszafizetési garancia érvényesítése esetén vissza kell fizetned a termék kiszállításának költségét.

Az egyedi megrendelésre gyártott termékekre nem érvényes ez a garancia, mivel kifejezetten a te kéréseid szerint elkészített, előre egyeztetett egyedi tulajdonságokkal rendelkező terméket kaptál.

A szelvedoMATRICA webáruház csak A szelvedoMATRICA webáruházban vásárolt, használatba nem vett termék vételárát tudja visszafizetni. Mit jelent ez a gyakorlatban? Ha a megvásárolt matricát még nem használtad fel és abban az állapotban juttatod vissza hozzánk, mint amikor átvetted, akkor semmi akadálya nincs annak, hogy élj ezzel a garanciával. Használatba vett, hiányos, sérült, máshol vásárolt termék visszajuttatása esetén a pénzvisszafizetési garanciát nem tudjuk biztosítani.

Hibás termék cseréje

A szelvedoMATRICA webáruházban kapható termékeket, alapanyagokat igyekszünk mindig a legjobb forrásokból beszerezni, mert azt szeretnénk, hogy elégedett legyél. Ha az átvett termék mégis hibás lenne, esetleg a szállítás során sérül meg, akkor jelezd nekünk a hiba [kukac] szelvedoMATRICA [pont] hu e-mail címen és egyeztetünk a megoldásról.

Ha a termék kicserélésére valamilyen okból nincs lehetőség, akkor visszaadjuk a megrendelt termék árát.

Kérdésed van?

Garanciákkal kapcsolatos kérdéseidet iTT várjuk

A kosarad még üres