MATRICA KERESŐ

Adatkezelési információk

Személyes adatokat (név, cím, telefonszám, email) azért kezelünk, mert a megrendelés teljesítéséhez szükségünk van ezekre. Ezeket az adatokat bizalmasan kezeljük, az esetleges, törvény alapján kötelező adattovábbításon felül csak a kiszállítást végző cégek felé továbbítjuk, kizárólag a megrendelés kiszállításának céljából.

Kivonat A szelvedoMATRICA webáruház Adatkezelési Nyilatkozatából:

A felhasználó által kötelezően megadott adatok esetében az adatok kezelésének célja A szelvedoMATRICA.hu weboldalon megrendelhető termékek eljuttatása a vásárlókhoz.

Az adatkezelő saját reklámokat küldhet felhasználó e-mail, illetve levelezési címére, melyhez felhasználó az Adatkezelési Nyilatkozat elfogadásával hozzájárul. Az adatok ilyen célú felhasználását a felhasználó (leiratkozással) megtilthatja.

Személyes adatai kezeléséről a felhasználók tájékoztatást kérhetnek. A tájékoztatás iránti kérelmet e-mailben az adatkezelő elektronikus levelezési címre kell eljuttatni vagy jelezheti ezen az űrlapon is.

A felhasználó az által megadott adatok törlését kérheti. A törlési igényt e-mailben kell eljuttatni az adatkezelő elektronikus levelezési címére vagy jelezze nekünk itt.

A teljes Adatkezelési Nyilatkozat itt olvasható.

A kosarad még üres