MATRICA KERESŐ

Unalmas jogi szövegek

A szelvedoMATRICA webáruházban leadott megrendeléssel a vásárló kijelenti, hogy elfogadja a üzletszabályzatát és Általános Szerződési Feltételeit. A szelvedoMATRICA webáruházban leadott megrendelést csak akkor tudjuk elfogadottnak tekinteni, ha a vásárló a megrendelőlapon található adatbeviteli mezőket maradéktalanul kitölti. A megrendelőlap hibás, hiányos kitöltése esetén és/vagy értelmezhetetlen adatok közlése esetén a megrendelés semmisnek tekinthető, teljesítése a webáruház üzemeltetője részéről elutasítható.

A szelvedoMATRICA webáruház fenntartja a jogot a beérkezett megrendelések teljesítésének elutasítására. A szelvedoMATRICA webáruházban leadott megrendelés teljesítésének elmaradásából eredő bárminemű közvetett vagy közvetlen kárért A szelvedoMATRICA webáruház üzemeltetője felelősséget nem vállal, egyben a jogi út lehetőségét kizárja.

A szelvedoMATRICA webáruházban leadott megrendeléssel kapcsolatban felmerülő, illetve a megrendelési folyamat közben felmerülő problémákért A szelvedoMATRICA webáruház üzemeltetője felelősséget nem vállal.

Adatvédelem, anti-spam politika

A szelvedoMATRICA sosem küld kéretlem (spam) üzenetet, sem kéretlen reklámot. Kizárólag előzetes hozzájárulás után küldünk levelet vagy e-mailt. Sosem küldünk olyan címzettnek levelet vagy emailt, aki ezt előzetesen nem kérte tőlünk.

Minden általunk kiküldött emailben lehetőség van arra, hogy egy kattintással leiratkozz az értesítőről (ilyenkor nem kérdezősködünk, csak egy kattintás és automatikusan törlésre kerülnek az adataid).

Ha valaki (akaratod ellenére vagy előzetes jóváhagyásod nélkül) a te nevedben és/vagy a te email címeddel regisztrál A szelvedoMATRICA webáruházban, akkor jelezd ezt nekünk ezen az űrlapon és kérésedre töröljük adatbázisunkból az elérhetőségeidet.

Leírások a webáruház használatáról

A webáruház használatáról szóló leírásokat itt találod:
» Vásárlási információk
» Szállítási információk
» Garanciák

A kosarad még üres