Szállítási információk

» 20.000Ft vásárlás felett a szállítás INGYENES
   Ha a megrendelt termékek ára eléri a 20.000Ft-ot, akkor a szállítás INGYENES

» Szállítás futárszolgálattal: 995Ft
   Megrendelésed a GLS futárszolgálattal juttatjuk el hozzád a megrendeléskor megadott címre.

szelvedoMATRICA  matrica webáruház

Nagyon fontos, hogy a megrendelés elküldése előtt ellenőrizd az általad megadott szállítási adatokat, mert arra a címre fogjuk küldeni a terméket, amit szállítási címként megadsz a megrendelőlapon. Ha a megrendelőlapon közölt hibás, hiányos szállítási adatok miatt vagy a címzett elérhetetlensége miatt a kiszállítás meghiúsul, ismételt kiszállítást csak akkor vállalunk, ha ennek költségeit előre kifizeted.

Szállítás futárszolgálattal

Ára: 995 Ft

Átlagos átfutási idő: 2-3 munkanap

Ez a legkedveltebb szállítási mód, mert csomagszállító partnerünk, a GLS Hungary gyorsan és megbízhatóan dolgozik. Ha ezt a szállítási módot szeretnéd igénybe venni, akkor megrendeléskor a fizetési/szállítási módok közül kiválasztod a "Szállítás futárszolgálattal"-t, majd elküldöd nekünk a megrendelést.

Ezután kapsz egy e-mailt tőlünk, amiben megtalálod a részletes információkat a szállításról és a fizetésről.

A futárszolgálattal kiküldött csomagot a futár kiszállítja hozzád, a megrendeléskor megadott címre. Ha az első kíséret sikertelen, akkor a futár a megrendeléskor megadott telefonszámon fog keresni, hogy egyeztessetek egy újabb időpontot. Kérheted akár a munkahelyedre is a kiszállítást!

Nagyon fontos, hogy már a megrendelés elküldése előtt ellenőrizd az általad megadott szállítási adatokat, mert arra a címre fogjuk küldeni a terméket, amit a megrendelőlapon szállítási címként megjelölsz. Ha hibás, hiányos szállítási adatokat közölsz a megrendelőlapon (vagy a megadott címen, telefonszámon nem vagy elérhető), akkor a kiszállítás sikertelen lesz. Ilyen esetekben (amikor az általad közölt hibás és/vagy hiányos szállítási adatok miatt vagy a megadott címen, telefonszámon nem vagy elérhető), a sikertelen kiszállítás után ismételt kiszállítást csak akkor tudunk vállalni, ha ennek költségeit előre kifizeted (egyéni banki átutalással).
Ha a megrendelt terméket szállítás előtt kifizetted és a termék eljuttatása az általad közölt hibás, hiányos adatok miatt meghiúsul, akkor a sikertelen kiszállítás költségeinek levonása után (kiszállítás + visszaszállítás költsége: 1.495Ft) a kifizetett vételárat visszafizetjük. Az ilyen helyzeteket jobb elkerülni, ezért kérünk, hogy megrendeléskor mindig ellenőrizd le az adataidat.

Szállítás várható teljesítése

A szelvedoMATRICA.hu weboldalról beérkező megrendeléseket igyekszünk a lehető leggyorsabban teljesíteni. A megrendelések teljesítése a választott fizetési és szállítási módtól függően általában 2-4 munkanapon belül történik meg. Ha valamilyen speciális igényed van a kiszállítással kapcsolatban, megrendeléskor jelezd nekünk a megjegyzés rovatban.

FONTOS: a kiszállított csomagot átvétel előtt ellenőrizd! Ha a csomagolás láthatóan megsérült, akkor ne vedd át a csomagot és kérd a futártól jegyzőkönyv felvételét a sérült csomagról.

Szállítás külföldi címre

Ha nem magyarországi címre szeretnéd kérni a rendelés kiszállítását, akkor kérj tőlünk személyre szabott szállítási ajánlatot ITT

Kérdésed van?

Várjuk megrendeléssel, szállítással, garanciával kapcsolatos kérdéseidet. Üzenet küldéséhez kattints iDE