MATRICA KERESŐ

Megbízhatóság-garancia

A szelvedoMATRICA webáruház webáruházban szeretnénk az internetes vásárlással járó kockázatok nagyrészét átvállalni tőled, ezért állunk elő a megbízhatóság garanciával.

Nincsenek kellemetlen meglepetések: előre közöljük az árakat és tartjuk magunkat az előre közölt árhoz. A megrendelési folyamat során az összes fizetési/szállítási mód költsége látható, világos formában került feltüntetésre - így még a megrendelés leadása előtt el tudod dönteni, hogy számodra melyik a legkedvezőbb. A megrendelés véglegesítése előtt egy összesítőben láthatod a termékek árát és a szállítási költséget.

Tedd próbára A szelvedoMATRICA megbízhatóság-garanciát: ha a megrendeléskor közölt árakhoz képest, a termék megérkezésekor akárcsak egy forint plusz költséget találnál, jelezd felénk és azonnal visszaadjuk a pénzed, a megrendelt terméket pedig ajándékba adjuk.

Ha A szelvedoMATRICA webáruházban vásárolsz, akkor biztos lehetsz benne, hogy pontosan annyit fogsz fizetni a rendelésedért, amit előre közöltünk, akár a weboldalon, akár emailes vagy telefonos egyeztetéskor. Nálunk nincs csomagolási költség, kezelési költség, adminisztrációs költség – tehát semmilyen rejtett költség nincs.

Nálunk nem fordulhat elő, hogy megrendelés után más árat kell fizetned egy-egy termékért. Ha drágul az alapanyag vagy valamelyik beszállítónk változtat az üzleti feltételeken, az a mi problémánk - nem fogunk rendelés közben változtatni az árakon.

Tedd próbára ezt a garanciát: ha akár csak egy forint rejtett költséget találsz, jelezd felénk és azonnal visszaadjuk a pénzed, a megrendelt terméket pedig ajándékba adjuk!

A kosarad még üres