MATRICA KERESŐ

30 napos pénzvisszafizetési garancia

A szelvedoMATRICA webáruházban a vevői elégedettség az elsőszámú cél. Abban hiszünk, hogy csak a megbízhatóság, korrektség a jó üzleti stratégia. Ennek megfelelően dolgozunk, ennek megfelelően alakítjuk árainkat, garanciáinkat, fizetési és szállítási feltételeinket - ezért álltunk elő a 30 napos pénzvisszafizetési-garanciával.

A törvényi szabályozás szerint az interneten megrendelt termékek esetében a termék átvételétől számított tizennégy napon belül lehetőséged van arra, hogy meggondold magad és elállj a vásárlástól - de mi szeretnénk átlag felett felelősséget vállalni a termékeinkért és a vevőink biztonságáért, ezért figyelmedbe ajánljuk saját, a törvényi előírásoknál sokkal-sokkal jobb garanciánkat, A szelvedoMATRICA webáruház 30 napos pénzvisszafizetési garanciáját.

A szelvedoMATRICA webáruház 30 napos pénzvisszafizetési garanciája keretében lehetőséged van arra, hogy a megrendelt termék kézhezvételétől számított 30 napon belül meggondold magad. Ha szeretnél élni ezzel a garanciával, akkor a vásárlástól számított 30 napon belül jelezd felénk ezt a szándékod írásban (akár emailben). Ezután felvesszük a kapcsolatot veled, egyeztetjük a termék visszaküldésének részleteit, majd a termék visszaérkezése után visszafizetjük a megvásárolt termék árát. Fontos, hogy a terméket saját költségeden kell visszaküldened, utánvétel nélkül, mert utánvétellel feladott küldeményeket nem tudunk átvenni.

A 30 napos pénzvisszafizetési garancia a termék árára vonatkozik, a szállítási költségeket nem tudjuk visszafizetni. Fontos: ha a megrendelt termék kiszállítása ingyenesen történt (mi fizettük a szállítási költséget), akkor ennek a garanciának az érvényesítéséhez vissza kell fizetned a termék kiszállításának költségét.

Az egyedi megrendelésre gyártott termékekre nem érvényes ez a garancia, mivel egyedi, kifejezetten a te kéréseid szerint elkészített, előre egyeztetett egyedi tulajdonságokkal rendelkező terméket kaptál.

A szelvedoMATRICA webáruház csak a szelvedoMATRICA.hu weboldalon vásárolt, használatba nem vett termék vételárát tudja visszafizetni. Használatba vett, hiányos, sérült, máshol vásárolt termék visszajuttatása esetén pénzvisszafizetést nem tudunk biztosítani (és erre kötelezettségünk sincs).

Hibás termék cseréje

A szelvedoMATRICA webáruházban kapható termékeket, alapanyagokat igyekszünk mindig a legjobb forrásokból beszerezni, mert azt szeretnénk, hogy elégedett legyél. Ha az átvett termék mégis hibás lenne, esetleg a szállítás során sérül meg, akkor jelezd nekünk e-mailben és egyeztetünk a megoldásról. Ha a termék kicserélésére valamilyen okból nincs lehetőség, akkor visszaadjuk a megrendelt termék árát.

Kérdésed van?

A 30 napos pénzvisszafizetési garanciával kapcsolatos kérdéseidet ezen a címen várjuk

A kosarad még üres